Łączna liczba wyświetleń

06 września 2017

Dobre do ostatniego okruszka- produkty Mamut


Chyba każdy z nas lubi sięgać po przekąski w szkole, pracy, podróży, czy też w domu podczas oglądania ulubionego filmu. Dzisiejszy wpis będzie bardzo chrupiący i pyszny, a to za sprawą sucharków i biszkoptów od MAMUT, które o każdej porze dnia i w każdym miejscu zaspokoją naszą chęć na małe co nieco.

Przeczytajcie co mówią o sobie...

"Mamut to nie tylko chrupiące sucharki, puszyste biszkopty i oryginalna Bułka Tarta Wrocławska. To ponad 70 lat doświadczenia i historia niezwykłych ludzi, dla których tworzenie wypieków jest pasją.
Kochamy to, co robimy. Lubimy patrzeć, jak Skorpory nabierają złocistego koloru, a zapach świeżego pieczywa unosi się wokół naszej piekarni. Lubimy eksperymentować, próbować nowych smaków, inspirować się codziennymi drobiazgami. Ale nade wszystko lubimy patrzeć na Twój uśmiech, gdy próbujesz naszych wypieków. Dobrych do ostatniego okruszka."

Przejdźmy do produktów...

Sucharki delikatesowe extra
To lekkie i kruche sucharki, które idealnie smakują same, jak również z dodatkiem ulubionego dżemu. Poręczne opakowanie sprawia, że możemy zabrac je ze sobą wszędzie. Pyszne do ostatniego okruszka.




Biszkopty z błonnikiem 
To pyszne i lekkie biszkopty z błonnikiem jabłkowym. Pełne wartościowych składników odżywczych, ważnych w każdej diecie. Idealne do jedzenia prosto z torebki lub do deserów na zimno.




Skorpor Graham
Te opiekane bułeczki są źródłem błonnika, który stanowi ważny element zbilansowanej diety. Do ich wypieku wykorzystywana jest mąka przenna typu graham oraz składniki najwyższej jakości. 



 

Sucharki chruperrr z żurawiną
Słodkie, dobrze wypieczone i pyszne. Przepyszna przekąska w formie dużego tostu z dodatkiem starannie dobranych owoców żurawiny. Lubimy go za wyjątkowy smak i poręczne opakowanie. 




Sucharki graham
Pyszne sucharki wypiekane na bazie mąki przennej typu graham. To bezcenne źródło błonnika. Są smaczną przekąska, po którą chętnie sięgniemy każdego dnia.




Sucharki to idealna baza do lekkich śniadań dla dzieci i dorosłych.  Można je chrupać na słono z ulubionym twarożkiem, pastą lub na słodko z kremem i owocami. Możliwości jest wiele., ale sucharki smakują równie wyśmienicie same, bez żadnych dodatków. Ta chrupiąca przekąska ma wielu zwolenników i wiecie, wcale się temu nie dziwię. Sucharki od Mamut podbiły również nasze serca! Idealnie chrupknie i pyszne. Polecamy!


Zapraszam do zapoznania się z pełną ofertą produktów Mamut dostępną na stronie mamutsa.pl, jak również do odwiedzenia fb 
Mamut Polska S.A..

___________________________________________________

*a Wy, jakie przekąski lubicie chrupać najbardziej?


14 komentarzy:

  1. Sucharków nie jadłam od bardzo dawna zapomniałam o ich istnieniu :P a biszkopty z błonnikiem świetna przekąska :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam sucharki, te niebieskie przepyszne, ale po pobycie w szpitalu musze od nich odpoczac

    OdpowiedzUsuń
  3. sucharki z żurawiną zapowiadają się pysznie, musze ich spróbować.

    OdpowiedzUsuń
  4. lubię crupkie przekąski, a w szczególności paluszki i sucharki :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale smacznie się zrobiło :) Takie przekąski zasługuję na uznanie,ciekawa odsłona tego co znamy.Chrupiące przekąski to jest to!

    OdpowiedzUsuń
  6. wszystko wygląda smakowicie :) takie sucharki jadłam kiedyś pyszne są ale reszty nie próbowałam, muszę się skusić :) biszkopty z błonnikiem to całkowita nowość !!

    OdpowiedzUsuń
  7. Biszkopty z błonnikiem muszą być pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Sucharki , już zapomniałam jak smakują a takich biszkoptów jeszcze nie jadłam ;)

    OdpowiedzUsuń